Hoidot

Hoidot

Perusjalkahoito

45 – 60min
Sisältää jalkojen tutkimisen, kylvetyksen, pienten kovettumien ja kevyet ohennukset, kynsien leikkaus ja siistiminen, jalkaterien hieronnan ihotyypille sopivalla voiteella sekä omatoimisen hoidon ohjauksen. Kotihoito-ohjeet.

55e

Perusjalkahoito 2

65-90min
Sisältää jalkojen tutkimisen, jalkojen kylvetyksen, kovettumien ja kaikkien kynsien ohentaminen tarpeen mukaan, kynsien leikkauksen ja siistimisen, jalkaterien hieronnan ihotyypille sopivalla voiteella sekä omatoimisen hoidon ohjauksen.

70e

Syylänpoisto

45 – 60min
Syylä on pieni, hyvänlaatuinen kasvain, joka elää verisuoniston avulla. Poistan syylät koaguloimalla, joka tarkoittaa syylän verisuoniston kuivattamista. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, tapa poistaa syyliä. Syylä ei häviä hetkessä vaan muutaman kuukauden kuluessa. Tarvittaessa hoito voidaan uusia.

40€

Kuumakivihoito

60min
Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu syvemmälle kudokseen johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä. Minä käytän hoidossa basalttikiviä.

60€

Parafiinihoito

30min

Parafiinihoito on kosteuttaja ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Parafiinihoidossa iho desinfioidaan ja kuoritaan. Kädet tai jalat kastetaan n. 5kertaa lämmitettyyn parafiiniin.  Parafiinin päälle laitetaan suojapussi ja froteiset lämpöhansikkaat tai sukat, jotka tehostavat hoidon vaikutusta. Parafiini pidetään  15–20 minuuttia. Parafiinin poistamisen jälkeen iho hierotaan ja levitetään hoitovoide.

Jalat 35€
Kädet 25€
Muiden hoitojen yhteydessä 10€

Kosteuttava kasvohoito

75min

Kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille.

Hoito sisältää:
Alkupuhdistus, Cold Hydration – hyaluronihappokosteusnaamio, kuorinta + hieronta, loppuvoiteet

65€

Pilvenhattara CLASSIC -kasvohoito

60min

Ihotyypin mukaan toteutettava kasvohoito, joka sisältää alkukartoituksen, ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

60e

Pilvenhattara CLASSIC 2 -kasvohoito

90min

Ihotyypin mukaan toteutettava kasvohoito, joka sisältää alkukartoituksen, ihoanalyysin, alkupuhdistuksen,höyryn, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

70e

Hoidoissa käytetyt tuotemerkit

Teen jalka- ja kasvohoidot, kotonani sijaitsevassa hoitolassa. Myös koti- ja laitoskäynnit onnistuvat sovittaessa. Hoitolani yhteydessä myynnissä laadukkaita Footlogix- jalkojenhoito tuotteita. Kasvohoidot tehdään ihastuttavalla Colose- sarjalla.